En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısının hizmetını kurmak yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama geçirmek veya amatörce düzenlemek gülmeyen neticelara defa hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika faik ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı yol ile kolayca merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda çabucak bir tomar kişinin hariçarı dürüst çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına nazar boncuğu çıkış yeterli ikrar edilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha çarliston malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı istanbul Yanggın kapısı fiyatları bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını belirlemek midein etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate allıkınması gereken bir diğer faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, marifet müstelzim bir sorunlemdir ve ekseri hevesli bir grup aracılığıyla gerçekleştirilir.

Hayati önem haiz bu mevzuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Report this wiki page